Tommys hörn av bloggosfären

Bilden i främsta rummet!

En våg av lekfullhet!

Det har väl nästan gått ett år sedan jag laddade ner Picasa på lilldatorn. Tanken var att jag skulle ha ett mindre, lite enklare bildbehandlingsprogram att ha med mig när jag är på resa. Nu tycker jag inte att det funkar för det ändamålet. Kanske är det för att jag är bortskämd med Photshop Elements och är van att justera mina bilder där. I Picasa tycker jag att det är jättesvårt just att justera bilden. Men att leka med bilden, hitta nya kreativa utseenden, det hittade jag idag. Det har ju blivit så populärt med instagram, pixlomatic o liknande och visst funkar Picasa för det...!

Måste utforskas mer!

 

Inlagt 2012-05-14 19:44 | Läst 1550 ggr. | Permalink
Jag har haft samma filosofi tidigare, Picasa har fått duga t.ex. under semestern. Nu har jag tänkt om. Ska man hålla på med redigeringar så får det bli med PSE, alternativt så låter jag bli helt och håller. Det sistnämnda vore bra för att få vila från datorn på riktigt, emellanåt!
Svar från Tovok 2012-05-14 21:20
Alldeles sant Rauni, men det jag upptäckte idag var att Picasa gav en del kul effekter väldigt enkelt, så man kan ju tänka sig att låta en del bilder få sig en omgång till! :) /Tommy.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg