Skriv i gästboken
1 2 3 ... 4 Nästa 
Astor Österholm

Astor Österholm   
2015-01-13 10:10

Hej.

Va kul att du har varit inne och kikat på mina bilder och album
Det gläder mig väldigt mycket
Välkommen åter.
Ha en mycket trevlig dag.
Mvh // Astor

Percy Björklund

Parsi   
2012-11-01 18:50

Jag kom. Jag såg: Massor med bra bilder av alla de slag (väldigt många av dem mycket bra), som förefaller vara tagna med stor aptit på fotografi. Jag tycker du lyckas i alla genrer.
Personligen har jag en klart formulerad inställning till foto. Utan att redogöra för denna här och utan att veta, tycker jag nog du verkar ha en likartad inställning.
Gratulerar till dina fina bilder. Jag kommer att återkomma för att kommentera några. Det "konstruktiva" i de kommentarerna kommer dock att inskränka sig till att berätta varför jag tycker om bilden.

mvh Parsi
Svar: Tack Parsi! vad kul att du tycker det, och väldigt roligt att du talar om det, Det värmer ska du veta! Jag har kanske inte någon klart uttalad, formulerad inställning till mitt fotograferande, även om jag allt som oftast vill säga något eller berätta något (inte minst om mig själv) genom mina bilder. Jag tycker fortfarande att jag letar efter mitt bildspråk och min stil. Samtidigt som jag fotograferar väldigt mycket på känsla, Jag är en utpräglad känslomänniska. Här på Fs använder jag mig mest av bloggen som redskap. Det blir inte så ofta jag lägger upp andra bilder. Det ska bli jättespännande att se vad du skriver om mina bilder! /Mvh. Tommy.markm   
2011-08-10 22:39

Hej Tommy!

Upptäckte din blogg genom bilderna från Power Meet. Jag var också där (konstigt, har ju inget stort bilintresse) - synd att jag missade dig! En del av mina bilder finns på www.markmarissink.com , jag kanske borde bli lite mer aktiv här i stället!
Hoppas att du har det bra i Norberg.

Hälsningar,

Mark M
Uppsala

Astor Österholm

Astor Österholm   
2011-07-25 10:08

Hej. Tommy
Va kul att du har varit inne och kikat på mina bilder och album
Det glädjer mig mycket
Ha en skön dag.

Hälsningar
/ Astorelsie.k   
2009-12-21 22:16

Hej Tommy.
Tittar in en sväng,,såg att Du hade tittat in till mig:)
Det va ett tag sen man va in på Din sida,,kors vad bilder Du lagt ut. Får ta mig mera tid vid något tillfälle & titta bättre på Dina bilder.. får passa på att önska Dig en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR.
ha det så bra.
/elsie

Rolf jansson

Rolf jansson   
2009-10-15 16:58

Hej Tommy!Bra bilder,Jag tänker på flug bilderna.
Har du set Magnus Mhurs bilder på flugorna.
mvh Rolf

janne svanberg

janne svanberg   
2009-07-15 15:48

Hej, många fin bilder du har tagit.Gillar b.l.a din bilder från power meet. mvh janne.
Svar: Tack så mycket! :-)
/Tommy.


N Thomas Meldert

N Thomas Meldert   
2009-07-01 20:52

Köp en gammal Zeiss Ikon Nettar eller liknande som kör 120-film. Man brukar få dom för en liten peng på Tradera. Om bara tider och bländare funkar så är det en bra retronybörjarkamera att börja med. Back to basics! Och roligt är det.

N Thomas Meldert

N Thomas Meldert   
2009-07-01 19:13

Hej Tommy

Såg att du kommenterat mitt album Nyårslöftet 2009 men jag kunde inte se hela kommenatren. När jag klickade på den för att se den så hamnade jag föralldel i mitt album men kommentaren såg jag inte. Jag har felanmält saken till FS. Man måste ju kunna läsa kommentarer i albumen också. Kul att du gillar bilderna där. Det är kul att fota på film också må du tro.

1 2 3 ... 4 Nästa 

Epost