Tommys hörn av bloggosfären

Bilden i främsta rummet!

Konstutställningen i Spännarhyttan...

Så har jag besökt grafittiväggarna i Spännarhyttan. En spännande plats, eftersom den ändrar sig från gång till gång. Som sådan är den en levande konstutställning. Väggarna är lämningarna efter hyttan där man producerade järn fram till 1980. Nu är det en stilla plats, där naturen kryper närmare. För mig blev det en stund av eftertanke, det som en fin kulturupplevelse ju kan bjuda på! Så följ med mig på konstutställning i Spännarhyttan! :)

****

1.

****

2.

****

3.

****

4.

****

5.

****

6.

****

7.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

****

12.

****

13.

****

14.

****

~Spännarhyttan, Norberg, 7 oktober 2024~

****

Inlagt 2024-10-10 20:32 | Läst 372 ggr. | Permalink
men åh, vilken rolig plats! dit skulle jag också vilja åka!

det är så roligt att se dina bilder, tommy. du har verkligen utvecklats på de här 17 åren som du påstår att det är sedan kursen :D det finns massor med roliga saker att hitta i dina bilder, och det märks att du har engagerat dig i ditt fotograferande.
Svar från Tovok 2024-10-11 19:28
Tack för fin kommentar Malinka! Jag brukar samla de kommentarer jag får i bloggen till dagen efter för att jag ska få någon sorts struktur! :) Dessutom så hade vi ju en fin konversation igår! Ja, Spännarhyttan är en jättespännande och inspirerande plats, så det tycker jag verkligen att du ska besöka. Jag tycker själv att det skulle vara kul att göra en modellplåtning här nån gång... Vem vet nån gång kanske det blir av! Roligt att du tycker att jag har utvecklats. Det är ju lite svårt att se det själv. Å andra sidan så har jag ju hållit på och fotograferat så mycket under de här åren, så något har jag väl snappat upp, samt tränat upp ögat för vad jag tycker om, och trimmat in lite komposition i fotoseendet. Lite tankeverksamhet är det väl i mina bilder, tycker jag! (Fast mest går jag på känsla!:) /Tommy.
pisces 2024-10-11 20:00
jag tycker att du ska vara både nöjd och stolt med hur ditt fotograferande har utvecklats. :) jag tycker att det är jätteroligt att se.

det är liksom dig och stephen jag fortfarande har kontakt med över fb. har inte den blekaste av vad de andra i kursen ägnar sig åt nuförtiden, eller om de ens fotograferar fortfarande.

har du koll?
Svar från Tovok 2024-10-11 20:13
Tack snälla! :) Stephen och jag växlar kommentarer lite då och då här på Fotosidan. Annars har jag ingen koll jag heller, även om jag har sett någon av de andra svepa förbi på Facebook någon gång. Man har ju gemensamma kontakter med väldigt många! Men om de fotar eller inte, det vet jag inte!
pisces 2024-10-11 21:23
tror inte jag har sett skymten av nån av dem på facebook. jag har ett par stycken utöver dig och stephen i nån lista här på fotosidan, men ingen av dem verkar ha varit aktiva på länge. och jag kommer helt ärligt knappt ihåg vilka som deltog på kursen, utöver du och stephen, samt den kvinnan som tyckte att det var så svårt, allting ^^



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

Lägg till

Tidigare blogginlägg