Tommys hörn av bloggosfären

Bilden i främsta rummet!

Plötsligt slog det bara tvärstopp...!

Det gick nästan av sig självt. Ett blogginlägg i princip varje dag under en lååång tid. Men så fanns inte inspirationen eller lusten där en dag. Kameran har hängt på axeln precis som vanligt, och visst har jag tagit en och annan bild. Men det har liksom inte blivit något. En sån här lång paus har jag inte haft på länge. Delvis beror det nog på att datorn är mer än lovligt trött, delvis beror det nog på att jag också är ganska februaritrött. Men det går nog över, kanske är det redan på gång. Ljuset är på väg tillbaka, dag för dag. Snart är nog våren här, både utom och inom! :)

****

De här kompisarna stod och tittade på mej när jag gick ut till bilen häromdagen! :)

****

Inlagt 2022-02-17 20:52 | Läst 1249 ggr. | Permalink
Hej Tommy.
Du er nok ikke alene med den følelse.
Der skal jo heller ikke være noget pres på for at skrive et blogindlæg hver dag.
Det er imidlertid ikke alle forundt, at finde sådan et motiv lige uden for døren - gillas.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Tovok 2022-02-18 20:44
Tack Erik! Jag har aldrig tänkt att jag ska blogga varje dag, eller nästan varje dag. Det har bara blivit så under en lång period. Under nästan hela förra året var det så. Jag har nog aldrig haft en så aktiv fotoperiod, och det bara för att det har varit kul och inspirerande. Så det har känts konstigt att jag inte har haft lust under den senaste månaden. Men som sagt, det är nog på gång nu! Visst är rådjuren fina, och de är inte alls särskilt rädda, utan kommer ganska nära, det är ju kul! :) /Tommy.
Hej Tommy har som du tagit fotovila just nu och egentligen hela vintern så långt. Tror att vi får upp inspiration när det kommer mer värme och naturen börjar leva igen med fina färger!
Svar från Tovok 2022-02-18 20:48
Visst är det så, Danne! Det hade dock känts bättre om det hade varit medvetet och med vilja. Nu har det varit lite frustrerande. Men det är ju också så att livet är fullt av andra saker som pockar på uppmärksamhet, och så har det också varit under den senaste tiden. Men som du säger, ljuset och färgerna är på väg tillbaka! :) /Tommy.



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

Lägg till

Tidigare blogginlägg