Tommys hörn av bloggosfären

Bilden i främsta rummet!

Påskutflykt till Strömsholm.

Påskaftonen ägnades åt en dagsutflykt till Strömsholm. Alldeles lagom långt bort för just en dagsutflykt från vårt perspektiv. Det är så fint där kring slottet. Lite historiens vingslag, lite spring för benen hos de minsta, en fin konstutställning som bonus för oss alla. Men först fick jag en stund alldeles för mig själv att strosa omkring med kameran och betrakta träd, slott, hästar och landskap på mitt eget lilla sätt... Sällsynt välbehövligt och härligt i vårsolen!

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11.           

12. 

13. 

14. 

15. 

16. 

Glad påsk! :)

Inlagt 2019-04-22 20:54 | Läst 2169 ggr. | Permalink
Vad fint det ser ut! Har åkt förbi där då och då genom åren men aldrig stannat till, kanske dags att göra dettas dina fina bilder att döma! Hälsningar/ Björn T Glad Påsk själv förresten!
Svar från Tovok 2019-04-23 20:48
Det är verkligen fint i Strömsholm, perfekt för ett fotostopp. Det borde inte bli en så lång omväg för dig på dina resor mellan dina båda hemorter, eller hur? :) /Tommy.
Det syns att du tyckte om att ta den fotopromenaden! Fina bilder av område med historiska vingslag, Yrssin d ä ritade ju huvudbyggnaden.
Svar från Tovok 2019-04-23 20:52
Det var verkligen en fin stund, och historien är verkligen en dimension som gör Strömsholm så speciellt! :) (Jag fick fundera ett tag innan jag kom på vem "Yrssin" var, men när jag googlade såg jag att det var fler som hade stavat "Tessin" fel på det sättet! ;))
Tack Måns för fin kommentar! :) /Tommy.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg