Tommys hörn av bloggosfären

Bilden i främsta rummet!

Nu hänger några av mina bilder i personalrummet på jobbet!

"Vi", (inte jag så mycket dårå! :), snyggade till personalrummet på jobbet så det skulle bli lite mer trivsamt att vara där. Mina arbetskamrater frågade om jag kunde ta fram några bilder att hänga på väggarna. Men eftersom jag har så konstig smak när det gäller mina egna bilder ;), så lät jag andra titta igenom bilderna på bloggen och välja ut de bilder som de gillade. Det blev blombilder. Så här blev det när de väl kom upp på väggarna.

*********

*********

*********

Inlagt 2019-01-10 18:11 | Läst 1439 ggr. | Permalink
Ser mkt trevligt ut! Färg och sommarglädje, vad passar bättrevi ett personalrum? Hälsningar/ Björn T
Svar från Tovok 2019-01-11 19:04
Ja, det blev bra, det tycker jag också! Det behövdes färg i den snygga men minimalistiska färgskalan i övrigt! Och sommarn är ju alldeles extra välkommen just nu, eller hur!? /Tommy.
Känsligt läge det där med utsmyckning, tycke o smak o arbetskamrater. Att låta andra välja kan nog funka bra för husfriden - och jag tycker valet blev bra med tanke på platsen.
Svar från Tovok 2019-01-11 19:08
Det var inte alls så känsligt i det här fallet. Jag ville helt enkelt inte välja bilder själv, (Jag är inte säker på att alla hade gillat att ha t.ex, spindlar och flugor i format 50*70 cm, vilket jag mycket väl hade kunnat välja. Eller så kunde jag ha valt något som ingen annan förstod tjusningen med, eller inte kunnat relatera till. Eller tänk vad snyggt, men tråkigt det hade blivit med svartvita bilder! Nej, det var nog bäst att andra fick välja i det här fallet! :) /Tommy.
Hej Tommy.
Det var da en fin måde at anvende dine biller på. Ideen med at lade din arbejdskammerater vælge var genial. De fik da også nogle smukke billeder at kikke på.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Tovok 2019-01-11 19:10
Tack Erik! ja, jag är rätt nöjd och stolt faktiskt! :) /Tommy.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

Lägg till

Tidigare blogginlägg