Tommys hörn av bloggosfären

Bilden i främsta rummet!

I går hamnade jag vid Anundshög.

Det var en fin dag när vi kom till Västerås igår. Jag fick lite egentid och åkte ut till Anundshög. Det finns ett fint litet café där och så finns det ju alltid en hel massa bilder som ännu inte blivit tagna. Här är några bilder som i alla fall blev till i går.

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

En fin stund! Tack för det! :)

Inlagt 2017-10-15 20:39 | Läst 1949 ggr. | Permalink
Fina bilder i härligt väder ser det ut som! Vet inte, men jag tycker du har 'högre kvalitet' på dina bilder numera! Redigerar du bilderna annorlunda nu än tidigare kanske? Eller så levererade kameran extra bra bilder just denna gång, men det tror jag inte! Kanske du börjat köra RAW allmänt nu, eller inte..?
Hälsn!
Svar från Tovok 2017-10-16 20:41
Tack Jan, roligt att få lite uppskattning. Nej, jag har inte gått över till att fota i RAW-format, utan det är alltsom oftast jpeg bilder. Däremot "grovredigerar jag bilderna i Camera Raw innan jag lyfter över dem i Photoshop Elements för "finliret". Den stora skillnaden jag kan tänka mig är den nya uppladdningen till bloggen som tillåter bilder upp till 2880 px. Där har jag ändrat och ändrat storleken på mina bilder mot förr! Tack för din kommentar Jan! /Tommy.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg