Tommys hörn av bloggosfären

Bilden i främsta rummet!

Ett par timmar i Västerås och en överdos av julpynt och kommersjul!

Det var länge sedan jag var ner i centrum i Västerås, och nej jag var inte ute för att handla julklappar. Faktiskt så var mitt enda mål att fotoflanera lite. En runda strax före skymning. Men jag blev nog lite övermannad av storstadens skala och alla människor för bilderna blev inte som de brukar, men det var ganska roligt i alla fall! :)

1.

2.

3.

4.

(En illustration av pengars olika värde, kanske? Håll grytan kokande!)

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Så var jag snart tillbaka vid bilen igen. Tack Västerås för den här gången! :)

Inlagt 2016-12-17 21:57 | Läst 2045 ggr. | Permalink
Länge sedan jag var där, men en del känner jag igen (trots allt glitter). Roligt att se.
Svar från Tovok 2016-12-18 16:09
Ja, jag har inte varit nere i centrum på länge heller, som sagt! :) Mycket är sig likt annat har ändrat på sig som sig bör, tror jag! Tack för din kommentar J-O! /Tommy.
Härlig känsla av advent och annalkande jul. Och jag håller med dig, för oss som är från Korsheden och Norberg är Västerås överväldigande......:-) Trevlig 4:e advent! / Björn T
Svar från Tovok 2016-12-18 16:12
Ja, det är en annan skala på allting...! Det är roligt att åka till stan ibland, men det är väldigt skönt att åka hem! :) Jag hoppas att du har en fin fjärde advent, själv har jag dragit på mig en rejäl förkylning, men jag överlever nog den också! :) /Tommy.
Mycket trevligt fotreportage! Att fotoflanera på en julmarknad är roligt. Ibland har man haft julmarknad i centrum här, men i år tycks det bara vara inomhus. Nå, det går att fotografera där också, men det är inte riktigt samma sak.
Svar från Tovok 2016-12-18 16:48
Som tur var var det ingen regelrätt julmarknad igår, (det hade jag aldrig orkat!), men julskyltat och julpyntat är det ju, även inomhus! :) Tack för din kommentar Ernst Göran! :) /Tommy.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

Lägg till

Tidigare blogginlägg