Tommys hörn av bloggosfären

Bilden i främsta rummet!

Bilder av några som kommer till fågelmataren.

Jag fyllde på fågelmataren i förrgår. Tanken är att jag ska kunna fotografera fåglarna. Därför tänkte jag vänja dem vid att jag står bara några meter från äppelträdet där fågelmataren hänger med kameran i högsta hugg. Det gick riktigt bra idag, även om det mest var de allra tuffaste fåglarna som vågade sig fram. Jag såg ytterligare några arter, men de här var dem jag lyckades få med på bild.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Inlagt 2016-10-17 19:44 | Läst 1868 ggr. | Permalink
Lycka till ! Om du är ute ofta vänjer de sej nog vid dej. Vi har också börjar mata och har en stor skara som kommer varje dag.
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2016-10-21 18:36
Oj! jag ser att ja inte har svarat på de här kommentarerna, vad oartigt av mig! Nu har jag haft fågelmataren igång några dagar och hej vad fåglarna äter! :) Tyvärr har jag inte haft tid för fåglarna i den utsträckning som jag skulle vilja! Jag får väl ta nya tag i nästa vecka...! :) /Tommy.
Fina bilder av de orädda! Jag har gjort på liknande sätt ute vid mitt sommarställe. Talltitan har varit tuffast, tätt följd av blåmesen. Men även nötväckan tycks vara lätt att "tämja".
Svar från Tovok 2016-10-21 18:41
Förlåt mig att jag inte har svarat på din kommentar och fåglarna Sture! Under den stund som jag stod där så var det ett par (uppfattade jag i alla fall, de kom tillsammans och flög iväg tillsammans :), nötväckor som kom och åt och sedan flög iväg en kort stund för att sedan återvända till fågelmataren...Mig brydde de sig inte mycket om! :) /



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

Lägg till

Tidigare blogginlägg